Hihetetlen valóság

Inception/Eredet

Tegnap délutánra egy mozi volt betervezve, nem is akár milyen, jelenleg a 3. az IMDB-n. Gondoltam ha már a film ilyen jónak ígérkezik, akkor nézzük kényelemből, irány az Aréna VIP terme. Gyors helyfoglalás, kicsit korábban hazajöttem az irodából és már autóba is ültünk.

Ekkor kezdődött a napnak az a szakasza, ami egy álomba is beillene, az a szokásos, olyan dolgok történnek egymás után, amiről nem hiszed, hogy valóságban megtörténnek, randomok egymásutánja.

Épp hogy leértünk az Aréna garázsba, leparkoltunk egy helyre, be is mondták, hogy bombariadó, most azonnal hagyja el mindenki a plázát. Sajnos ekkor már kiszálltunk az autóból, ezért rögtön dugóba kerültünk már odalent és kellett 15-20 perc mire kiértünk. Nem adtuk fel, átmentünk a Sugárba.

Parkoló előtt villog a jel, hogy ez bizony telve van, ilyet se láttam még itt soha, de dühből már csak azért is át akartam hajtani az épületen, hogy aztán célba vehessük a WestEndet. Meglepetésemre pont ekkor szabadult fel az első helyek egyike, amit elfoglaltam, majd gyorsan megvettük a jegyeket is.

A moziba bementünk és láttuk, hogy még előzetest se vetítenek, így Adr kiment colaért és popcornért, de most úgy gondolták, hogy nem is lesz előzetes, egyből a filmmel kezdtek, ez is meglepő.

A film viszont tényleg jó volt, meg kell nézni majd újra. A lényeg, hogy sok álomban játszódó történet van, sok olyan rész amin gondolkodni kell, hogy megértsd az összefüggéseket, de azért sok nyitott kérdés nem maradt bennem a film végére, ami arra ösztönözne, hogy ezekre keressem a választ egy újranézéskor.

Azért annyira épp elkábított, hogy az övtáskámat a telefonnal, pénztárcával és bankkártyákkal szépen otthagytam a mellettem levő ülésen. Kifele rádöbbentem és elkezdtem a tömeggel szemben felfelé kaptatni a lépcsőn, ekkor egy srác rámmosolygott és a kezembe nyomta a táskát. Meglepetés...

Vicces este volt, jól szórakoztunk Smile

Chaar-Lee
  « 1/1 »
  #1
  TannerLom
  2017-02-12 12:05:26
  Acai Berry - Exactly Why Is Acai Berry Supplement Beneficial To You? Is the product certified choosing? There are many copycat companies since are creating products that are low in quality , nor use essentially the most beneficial process of extracting the juice for the berries. Most market . are thinking about their bodies know the health benefits of acai berry products. They've been used for hundreds of years in South america by ancient medicine porn stars. The people in the America just started using Acai in the final couple of years, a new result of several endorsements from renowns. Acai fruit drink is the identical to acai fruit juice except proteins less of the fruit. It will likely generally definitely product which has more filtered water content than juice, and will surely have added ingredients like sugar or corn syrup. Acai Capsules are a concentrated capsule or pill that typically packed with several vitamins nutrients combined with the acai berries itself. Some of the additional nutrients include Phosphorus, Calcium, Potassium and valuable efas including Omega 6 and Omega within. Acai capsules are also very easy function with into daily daily daily habit. For these reasons pills contain a are the latest books . way of utilizing Acai in a an acai weight loss program. The Amazonian fruit is really a strong defense again health issues that lots of us deal with and can be why its popularity has grown so fast. Such issue with inflammation, heart disease and auto immune disorders are helped by taking the pure juice on every day basis. It can also full of vitamin E among other vitamins that aid inside of look and feel of the epidermis. Having more energy is likely to make a powerful impact on his or her way you live your their life. When you feel sluggish and exhausted in the end of this day, getting thing surplus to do is go to the gym or put up with a grueling workout regular. You need energy to burn calories - there is no way around it. An acai berry supplement is like a jolt to your energy level - and a good one additionally. You won't have to put with the jitters that other weight loss supplements cause that allow you to be feel like your heart approximately to explode. ORAC (oxygen Radical Absorbance Capacity) score of noni fruit is 167. It efficacy in comparison to its anti oxidants can be gauged against the fact that blue berry's ORAC score is 32 and associated with Apple is 14. If simply the luxury of working out all day, every day, you reason to focus on what's happening inside the actual to help you to get the results you require. The best place to start is enhance your metabolism as much as possible. Effective metabolism burns away body fat you have in the body. When you have painstaking metabolism, excess fat that one's body takes was usually saved and builds up, an individual the lbs that you'll rather dont you have. http://bloglv .top/follixin/
  « 1/1 »

  A cél voltaképp mi is?
  A cél, megszűnte a dicső csatának,
  A cél halál, az élet küzdelem,
  S az ember célja e küzdés maga.

  Login
  Youtube videók
  Friss kommentek

  Eladó Ház Üzlet Ercsi
  Eladó Családi Ház Ercsiben