Szilveszteri party

Valamikor novemberben kitaláltam már, hogy szilveszterkor ismét egy baráti összejövetel lesz ott, ahol albérletet bérlek. Így van ez már legalább 5 éve, ezért olyan sokat nem is kellett gondolkodni, csak azon, hogy kik legyenek a meghívottak. Sajnos nincs olyan rengeteg helyem, így 8-ban limitáltam a résztvevők számát, felkészülve arra, hogy hátha lesz még pár jelentkező...

8 embert elég könnyen sikerült összeszedni, Snoopy, Bega, Blondy, Belabacsi, Gabi, Kati és Cinki. Snoopy idő közben becsajozott és kért egy vendégnek is helyet, így Adrienn is jött, aki egy nagyon helyes és aranyos csaj, remélem ez a Muki nem cseszi el és sokáig együtt lesznek Smile. A Schmidt ikrekből Zoli kérdezte meg 30-án, hogy jöhet-e, aztán Miki is csatlakozott 31-én a névsorhoz.

Valamikor 18:00 körül kezdtek el érkezni a népek, mi pedig a Schmidtekkel előtte bevásároltunk (természetesen mindennek megmaradt vagy a fele) és elhoztuk az xbox-ot, hogy lehessen frankón rockbandezni és dobolni. Én vettem még egy szivacsból készült sárga seriff sapkát, Snoopy meg hozta a Greg Raymer szemüveget, így garantáltak a vicces képek.

Első körben innunk kellett Begával, aki már csöppet agresszíven érkezett a bulira, ebből tudtuk, hogy nem annyira szomjas. Megkóstoltuk tehát a mézes pálinkáját, ami nekem ízlett, de többeknek nem annyira. Ez van, itt szerencsére nem kötelező inni és bebaszni, sőt! Figyelmeztettem mindenkit, hogy a szőnyegbe majd nagyon nem kellene belehányni, meg azért vigyázni is kell a dolgokra. Érezze persze mindenki jól magát, de inkább a társaság és ne a pia hatására. Hallgassátok meg Bega köszöntőjét:

Játszottunk egy rikikit, ami tartott vagy 3 órán keresztül. Sidebetet kötöttünk Snoopyval és Zolival, mert mindannyian bíztunk magunkban és azt mondtuk, hogy elsők leszünk. A tét az volt, hogy akik nem tudnak nyerni, azok eltáncolják a Belabacsi-Ivey táncot. A játék felénél Bega vezetett, ami teljesen elképzelhetetlen volt, így Snoopy gyorsan újabb sidebetet kötött Begával, hogy Bega biztos nem fog nyerni, azt ajánlotta fel, ha mégis nyerne Boku, akkor megiszik 2 deci mézespáleszt. Az utolsó körben dőlt el minden és Snoopy megmenekült, meg mi is, mert így nem kellett takarítani és parázni minek lesz annyi. A videókat sorban tessék megnézni Smile

Ezek után játszottunk egy keveset a wii őrült nyulaival, majd készültünk a koccintásra. Sajnos nem sikerült olyan finom pezsgőt venni mint tavaly, de azért nem volt rossz. Ezután megcsináltam a virsliket, mert mindenki éhen akart halni. Befejeztük a kajálást és újabb játékba kezdtünk. Zoli áthozta az ő Dominionját is, így 2 társaság egyszerre tudott játszani. A miénk mikor befejezte még a babokkal is tolt egy kört, majd a kac-kac-kukac került elő.

Kezdett már feloszlani a társaság, a mixerünk (Gabi), aki addig tök jó koktélokat kevert hazakísérte Katit és Cinki is velük tartott. Belanak is mennie kellett, mert 10:00-kor indult a repülő a Bahamákra, de amíg a taxijára vártunk játszottunk pár kicsapóst. Természetesen semmit se sikerült nyernem, 3x volt szín+sor húzóm, és amikor egyszer behúztam a sort, amihez 3 féle lap is jöhetett, akkor Miki is, akinek csak az a lap volt jó, így split lett. No problem, annyira nem került sokba.

Összegezve a party jól sikerült, bár Bega lehetett volna kevésbé agresszív és kötekedő, poharak nem törtek, a falba 2 darts állt bele, meg mikor a két kiskakas (Cinki és Bega) egymásnak ugrottak, akkor a bejárat melletti falon keletkezett egy 3cm-es szakadás.

Snoopy és Adrienn maradtak, valamikor délután fel is keltünk. Elmentünk a Lurdyba egy mekire, majd megnéztük az Avatart ismét, megint jó volt Smile. Este átjött még öcsém és Zsu, toltunk egy Dominiont, majd Gabi és Cinki jöttek az itt maradt poharakért és egyéb dolgokért.

Másodika is a pihenésé, erre a napra Gyűrűk Ura maraton volt a terv. Én 3x megcsináltam már, most se okozhatott problémát, sőt, teljesen jó volt megint a mese és fantasy világában elmerülni. Csatlakozott 3-as kis társaságunkhoz Evelin is, aki Angliából repült haza.

Baromi jól éreztem magam ebben az 1-2 hétben, rengeteg ismerőssel találkoztam és mind csak vidámabbá tették a napjaimat, köszönöm. Smile

Chaar-Lee

  A cél voltaképp mi is?
  A cél, megszűnte a dicső csatának,
  A cél halál, az élet küzdelem,
  S az ember célja e küzdés maga.

  Kapcsolódó bejegyzések
  Login
  Youtube videók
  Friss kommentek

  Eladó Ház Üzlet Ercsi
  Eladó Családi Ház Ercsiben