Új év új szokások

Az évet mindenki azzal kezdi, hogy megfogad dolgokat, ehhez egy ideig próbálja tartani magát, majd hagyja a fenébe. Én nem fogadtam meg semmit, csak elhatároztam pár dolgot, meg az idő is úgy hozta, hogy változásokra lehet számítani.

A legfontosabb, ami hatással van mindenre, az az, hogy rendszeresen bejárok dolgozni az irodába. Ez nekem valami teljesen új, és a lelkemet is nagyon nehéz volt róla meggyőzni, hogy ez nekem jó, de végül találtam érveket.

Régóta tervezem már, hogy visszafogyok a versenysúlyomra 80-83kg-ra és a napot is időben kezdem majd, hátha több mindenre jut idő. Eddig 2-ből 2-szer sikerült is ezt betartanom Smile Zolival reggel 8:00-ra megyünk squasholni, amitől sok változást remélek, valószínű a közérzetemre, a munkára és a testemre is hatást gyakorol majd. Meglátjuk, jó lenne a kézilabda pályán ismét úthengernek lenni, akinek senki nem áll az útjába.

Tegnap pedig mozi helyett színház volt soron. Vámpírok bálja, amit már nagyon régóta meg akartam nézni, és most épp úgy alakult, hogy sikerült is. Kicsit szűkös volt a hely, a story se volt egy nagy durranás, de kárpótolt a zene és a látvány, meg a tudat, hogy most csak nekünk játszanak a színészek. Tetszett. Lehet máskor is elmegyek majd színházba, csak kell találni majd emberkét, aki hajlandó velem jönni, mert egyedül ilyen helyre nem megyek.

Tegnap voltam még lakás nézőben is, de erről majd később, nem akarok elkiabálni semmit.

Chaar-Lee

  A cél voltaképp mi is?
  A cél, megszűnte a dicső csatának,
  A cél halál, az élet küzdelem,
  S az ember célja e küzdés maga.

  Kapcsolódó bejegyzések
  Login
  Youtube videók
  Friss kommentek

  Eladó Ház Üzlet Ercsi
  Eladó Családi Ház Ercsiben