Csajok és looserek

''kurvák és gengszterek''

Már egy ideje érlelődik bennem, hogy a női nem szépségeiről és csúfságairól írjak, hogy boncolgassam kicsit a "hogy lehet egy nőt megérteni?" kérdést, meg egyáltan kiváncsi lennék arra is kinek mi a véleménye. A kaput végül egy a héten történt esemény rakta be, amikor az egyik ismerősömet barátnője mindenféle előzmény nélkül egyik reggel egy, "nem benned van a hiba, de legyen vége" SMS-sel fogadta...

A helyzet annyira ismerős, majdnem minden kapcsolatom így ért véget. Nincs ok, csak okozat, az ember pedig ott áll értetlenül, azt hiszi egy rossz álom, majd rádöbben, hogy egy álomból ébredt valóságra. Megfordult a világ, legalábbis a bennem élő általános nő és férfi képe teljesen más, mint amit a világ és környezetem mutat. Bennem még mindig az él, hogy a nő a törékeny kis virág, aki szép és csodálni való, aki a kedves szavakra, szeretetre és törődésre vágyik. A férfi pedig az otromba harcos, akit csak saját maga érdekel és minden virágot leszakít amit csak tud. Így lenne ez tényleg?

Én saját magamat közel se ilyennek tartom. Sokkal inkább vagyok a kelleténél is érzelmesebb, szeretetéhes, beszélgetésekre és közös élményekre vágyó személy. Pont azok a tulajdonságok jellemzők rám, amikről azt képzelném, hogy egy nő értékelni tudja ezeket. Nem egyszer megkaptam már, hogy húú, minden csaj ilyenről álmodik, meg azt is, hogy valójában egy csaj vagyok. Köszönöm, valójában úgy érzem, hogy egy looser vagyok jelenleg, mert egy ilyen férfi senkit se érdekel, vagy ha mégis, akkor túl jó lesz a kapcsolat ahhoz, hogy megérje benne maradni. Ez történt az ismerősömmel is. Túl jó és túl ideális volt a kapcsolat.

Az előbb emlegetett ideálok persze lehet azt jelentik, hogy mire vágynak a férfiak és hogy a mire vágynak a nők, de valójában ők maguk pont az ellentétei ezen mintáknak. Én ugyanis a virágot keresem, de csak szúrós és fájdalmas tövisekbe botlom, a férfiakról pedig pont azt látom, hogy a harcos már nem él senkiben, a világ megváltozott.

A Petrával való szakítás megviselt tudom, azt is, hogy mai napig hatással van rám, de próbálom ezt leküzdeni és túl lenni rajta. Pár hónappal később elgondolkodtam azon, hogy a sajnálat nem vezet sehova, ha kapcsolatra és normális életre vágyom, akkor lépnem kell és nem a sült galambra várni. Nah de merre lépjek? Merre vannak a szingli és normális csajok? Előítéletes vagyok, így az olyan helyeket, ahol a tömegek vannak és hangulat fokozó szerek, valahogy nem csipázom. Nem hiszem, hogy az ide járó emberek tatrós kapcsolatra vágynak, sokkal inkább a kalandot keresik, vagy a feszültséget akarják levezetni. Közösségek? Mifélék? Férfi kézilabda csapat, pókeresek, TF... 90% férfi. Egyetem? Valahogy a BME Műszaki Infón nem nyüzsögtek a csajok, talán minden 50. hallgató volt az, meg már amúgy is csak papíron járok oda. Szabadidő? Az sincs épp sok, idén ugye dolgozó ember lettem.

Maradt tehát a web és a társkereső oldalak. Mondtam már, hogy előítéletes vagyok? Nem nagy bizalommal tekintettem ezekre, mert igazi looser gyüjtőnek gondolom, de hátha, egy próbát megér. Maximum egy másik looserrel eszmét cserélhetek és szocializálodom kicsit. Regeltem is két helyre, beállítottam az igényeimnek megfelelően a keresést és már kaptam is az ajánlatokat szépen egymás után felsorakozva. Talán minden tizedik lehetett olyan, akivel szóba állnék, és volt pár szép és értelmesnek tünő csaj is. Persze mind komoly kapcsolatra vágyott és hogy értelmes pasija legyen. Az adatlapokon a hűséges, őszinte, sportos és természet szerető kulcsszavak voltak még a jellemzők. Remek, minden csaj engem akar, akkor írjunk párnak.

Megírtam 1-2 levelet, nem akartam egyszerre többet, mert mi van ha válaszol az egyik, nem akarok 2 csaj között nyűglődni. Eltelt pár nap, a levél elolvasásra került, eredmény semmi. Nézzük a következőt. Ismét pár nap eltelik, megint nincs reakció. Ám legyen, nagyobb hálóval eredményesebben lehet halászni, írjunk mindenkinek aki érdekes lehet. Szép személyre szóló levelek, vettem a fáradtságot, hogy mindenkinek külön írjak, mert hát azért mégis, na. Nem, eredmény most se lett. Ilyen ez, nehéz kitünni a tömegből, ezek a csajok naponta több levelet kapnak, miért épp engem választanának? Adjuk lejebb és írjunk a közepesen loosereknek, akiknek mások már nem annyira írnak, ezek pont alkalmasak a szocializálódásra és még kincsre is lehet lelni köztük. És lám, ezek se képesek egyetlen választ se megírni. Milyen emberek vannak? Megint csalódnom kell az emberiségben, az igaz értékek elveszni látszanak. Minek ír ki valaki olyan dolgokat, amikre igazából nem vágyik, hisz valószínü, hogy csak a kép alapján ítélnek, de tisztelet még annyi sincs bennük, hogy "ne haragudj, nem rád vártam". A nők nem szeretnek konfrontálódni, de azért őszinteségre és bizalomra vágynak. Ezek a dolgok ütik egymást kérem! Hahó, tessék már gondolkodni vazze.

Ok és okozat. Nem tudok úgy élni, hogy ne akarnám megérteni az okot, csak az okozat önmagában gyötrelembe taszít. A 'keressük az igazit projekt' átcsapott egy értsük meg a nőket vállalkozásba. Első körben kiváncsi voltam arra, hogy ők mit látnak a másik oldalról, milyen reakciókat válthat ki bennük a srácok levelei, és egyáltalán, milyen srácok vannak az ilyen oldalakon. Beütöttem hát a googleba a 'girl' keresőszót és a második oldalról választottam egy képet, aminek szexuális kisugárzása van. Próbáltam tipikus csaj lenni, egyetlen kép egy kis erotikával megfűszerezve és a sablon kulcsszavak. Kalandvágyók kíméljenek, és még pár apróbb a fentebb leírtakból. Mindenkitől kértem egy rövid bemutatkozást, csak hogy ki tudjanak bontakozni.

Pár nap alatt elkezdtek özömleni a levelek. Volt aki csak 'miattam' regisztrált, szánalmas. A levélírok 70-80% tényleg igazi looser, de majdnem mindenki vette a fáradtságot és 10-20 mondatos leveleket írt. Elismerésem. Volt pár makacs, aki egész nap az interneten csünghetett és 4-5 levéllel is megbombázott, csak válaszoljak már. De én a tipikus csajt játszottam, párnak ráklikkeltem az adatlapjára és senkinek se válaszoltam. Mondjuk őszintén megmondva ennyi levél közül tényleg nehéz kiválasztani kinek is kellene írni. Innen kérek elnézést mindenkitől, aki ennek a tesztnek áldozata lett, dehát felmérés nélkül nehéz következtetést levonni.

Annyit tanultam, hogy valószínüleg ha saját nevével ír az ember, és nem nick névvel, akkor az személyesebb lehet. Ezen felül tök felesleges több képet is feltölteni, a csajok ugyanis véleményem szerint csak ez alapján tudnak ítélni, akkor meg elég éppen egy, amiben nem lehet hibát találni. Jött a következő lépés, regeljünk saját névvel és próbájunk meg kitünni a tömegből. Ehhez sajnos nagyképünek kell lenni és extra dolgokat leírni, de hazudni itt mégse akartam. Szóval elővettem pár jelentősebb eredményt az életemből, amire büszke lehetek, felsoroltam pár sablon kulcsszót és már meg is volt az adatlap. Kicsit én is megijedtem tőle, de az biztos, hogy nem lehet szó nélkül hagyni. Megírtam egy sablon levelet is a 'Kedves X' megszólítással és címnek se a mindenkitől megszokott 'szia'-t írtam. A levélben még nagyképübb voltam mint az adatlapon, mert hát ez az első szűrő, ez tud reakciót kiváltani. Kinéztem 15 nőszemélyt és mentek a levelek. Egyet sajnos elbasztam, és 'Kedves X' maradt a köszönés, mindegy, ennyi hiba belefér. Természetesen mindenki kapott virágot is, csak hogy igazán tolakodó legyek.

Az eredmény? Az adatlapot nagyrésze megnézte, azaz a korábbi leveleknél legalább eredményesebb lettem. És igen, egyetlen válasz is érkezett egy magát csipkelődőnek tartó lánytól. Megkérdezte nem vagyok-e egy kicsit elszállva magamtól és hogy mennyire tipikus vagyok. Nem kérdezek semmit, csak magamat fényezem, meg különben is, neki ezek a doglok kevesek, ő másra vágyik. Ezt szerintem nem gondolhatta át, vagy álom világban él. Minden esetre írtam neki, kapott egy rendes levelet, egy rövid indoklással, hogy miért is volt olyan az első amilyen. Válasz nuku. A következőben megkértem, hogy legalább egy 'kösz nem' legyen már a levélben, erre küldött egy olyat, korrekt.

Kezdtem megérteni, hogy a belső értékek és különleges dolgok nem számítanak, de legalábbis nem ilyen töményen. Viszont ha normál levelet írsz, akkor elveszel a tömegben. Egy újabb tesztet akartam még, ami pedig a szép de buta fiút adja elő. Mivel lövésem sincs, hogy egy csávó mitől szép, vagy mitől macsó, ezért itt is a googlehöz folyamodtam és kerestem egy modell srácot, aki szerintem nem egy nagy durranás, de úgyis csak a nőket akarom tesztelni. Így tehát a legfontosabb mondat a bemutatkozásban az volt, hogy modellkedtem, de már nem. Ez pontosan azt jelenti női nyelven, hogy mások szépnek tartanak, tarts te is annak. Ez ilyen tipikus csaj, nincs véleményem, de amit mások mondanak azt elhiszem. Levelet nem írtam, nézzük mit tud a másik oldal. 2 komoly érdeklődés született, az egyik egy levél volt, az állt benne, hogy 'Az adatlapod alapján szimpatikus vagy nekem. Ha én is várom a válaszod' és a végén a lemaradhatatlan mosoly, mert az kell mindenhova. Mint a képek nevénel: 'Én :)'. Gratulálok, megeröltette magát, de úgy látszik egy nőnek elég ha csattint és a férfiak már ugranak, megszokták. A másik ezt tudta űberelni, ő egyszerüen csak berakott a kedvencek közé. Gondolom nem akart meghunyászkodni és írni, azt hitte ennyi elég lesz. Szánalmas.

Összegzés képpen. Claudia nem írt soha senkinek, nem csinált semmit, de megnézték több mint ezren és kapott 90 levelet. A többi 3 user írt kb 30 levelet, ezekre 1 válasz érkezett és kb 100 felhasználó nézte meg őket. Valami nagyon el van baszva. Megmondja nekem valaki hogy hol a hiba?

Közelítsük meg matematikailag a dolgot és legyek én az állatorvosi ló. Feltételezem a nőkről, hogy intelligens és őszinte társra vágynak, aki szereti őket. Ezeknek az elvárásoknak nem hogy megfelelek, messze túlteljesítem őket, csak az intelligenciáról még papírom is van, hogy 1 vagyok a 100-ból. Tehát közelítésképp mondjuk azt, hogy 100-ból 1 ilyen van. Nézzük a testalkatot, a sportot és természetet. Van egy pici súlyfeleslegem, de manapság kinek nincs? Imádom a természetet, igaz nem sűrűn járom, de ez többek közt annak köszönhető, hogy nincs kivel. A sport meg... hát.  Az év férfi atlétája, nemzetközi tornán legjobb játékos és többszörös gólkirály, illetve jó tanuló, jó sportoló díjak. Egy 100-ból 1-et ismét megszavaznék magamnak. Kinézet és öltözködés. Erre nem tudok mit mondani, ehhez nem értek, de egy átlagot tudok hozni, talán felette is vagyok, ezt vegyük totál átlagosnak. És van még a pénz, ami a nőknél jelenthet valamit. Nem vagyok csóró, bár gazdag se, szerintem minden 10. ember kereshet úgy mint én. Mivel ez annyira nem erős jellemző, én csak fele súllyal veszem. Ez azt jelenti, hogy 100*100*1*(10/2) = 50.000, azaz 50.000 emberből egy olyan van mint én. Ha mellé vesszük, hogy Magyarországon él 10.000.000 ember, ennek fele férfi és mondjuk 30%-a esik ebbe a korosztályba, akkor 1.500.000 potenciális ellenfél van, amiből a top 30-ban vagyok. Úristen, ez azt jelenti, hogy 30 olyasmi ember van még Mo-n mint én, erre írta fenti csaj, hogy neki ez kevés. Persze ezt ne vegye senki komolyan, én se hiszem ezt el, ez csak elméleti matematikai megközelítés.

Vegyük még a sűrűn elhangzó szállóigét, 'Minden nő egy kurva'. Elég érdekesen hangzik, nyilván nem igaz. De felvetheti a kérdést, hogy miért a nőkből lesznek azok, akik a testükkel kereskednek? Kereslet, kínálat. A férfiak igénylik a szolgáltatást, vagy egyszerüen a nők képesek a pénzért, azaz saját magukért saját magukat megalázni? A férfiak ennyivel jobban szeretnék a szexet a nőknél? Miért látunk olyan párokat a filmekben és a valóságban is, ahol a férfi ronda mint a bűn, egyetlen pozitív dolog szól mellette, a pénz, ráadásul jó csaj van mellettük. Nem, itt nem a férfiak keresik a nőket, a nők cserkészik be a gazdag faszikat. A nőkre tehát jellemző, hogy nem a férfinak a szépsége a legfontosabb tényező egy kapcsolatban, akkor mégis mi? Tegyek még egy próbát, egy kép nélüli adatlappal, ahol annyit írok ki, 'Pénzem van, a többit megbeszéljük.'? Ettől már én kapok hányingert, de lehet lenne eredménye.

Egy gondolat foglalkoztat még, az ideális pár. Hogy tudom ezek alapján elképzelni? Sajnos nem egy teljesen harmonikus kapcsolat az, amiről azt gondolom örökké tart. Ott felmerül a kérdés, hogy de ha ez ilyen jó, lehet jobb is. A nők nem akarják beérni azzal ami megvan, mindig új és más kell. Feszültség és izgalom, félelem és vadság. Irígylem azokat a párokat, akik harmóniában élnek, és tiszteletem minden olyan nőnek, aki tudja a párjáról, hogy lehet valahol az univerzumban egy jobb, de ebben az életben neki ez jutott és ezzel is tökéletesen elégedett. Visszatérve hát a hosszan működő kapcsolatra. Szerintem átlagosan, teszem hozzá, átlagosan, az a kapcsolat lehet sikeres, ahol a nő egy középszerü valaki, a férj pedig egy agresszióval megáldott személy. Itt valahogy egymásba szertnek, a nő rettegésben él, hisz ki tudja melyik nap mit fognak a fejéhez vágni, de várja azokat a napokat, ahol igazán boldog lehet és ennek érdekében mindent beáldoz. Fél kimondani, hogy legyen vége, mert nem tudja a következményeket, középszerüsége miatt fél, hogy talál-e valakit, hisz mire ide eljut már bizonyára meg is öregedett. A férfi agressziójából következően nem lehet egy zseni, nem a sor elején állt amikor az észt osztották. Párja szenvedéséből nem lát semmit, az igényei alacsonyak, amiket a másik kielégit. Középszerü ő is, az állandóságot szereti. Az agresszív kirohanásai meg megadják azt az adrenalin löketet amire szüksége van. Tényleg ez lenne a kulcsa egy kapcsolatnak, ami nem válással ér véget? Remélem nem.

Egy apróság jutott még eszembe. 100-200 évvel ezelőtt valahogy más lehetett minden. Az ember meg akartak felelni a kornak, annak amit elvártak tőlük, nem volt ekkora szabadság. Túl sok embert se ismerhettek, hisz a közlekedés nem járt ott mint most, választani a helyi, vagy a szomszéd faluból lehetett. És működött. Válás? Az talán szentségtörésnek számított. Imádom a fejlődést, az új dolgokat, de néha fura változásokkal hatnak ez emberiségre. Mi lesz a jövő? A mostani fiatalság már most elég morbid, de ez már egy másik bejegyzésnyi téma.

Így a bejegyzés végén pedig elnézést mindenkitől, akit szavaim esetleg bánthatnak. Alapvetően gondolatébresztőnek szántam, meg hátha meg tudja valaki mondani, hogy a képletemben hol a hiba. Kiváncsi lennék nagyon azokra a rossz tulajdonságaimra, amik távol tarthatják tőlem a nőket...

Chaar-Lee
  « 1/1 »
  #5
  mumUnads
  2018-07-05 17:38:04
  buy cheap cialis tadalafil online tadalafil generic cialis online buy
  #4
  Chaar-Lee
  2010-03-29 16:53:31

  Teljesen igazad van abban, hogy a megoldások nem mindenhol voltak helyesek, de direkt szélsőségeket akartam a tesztnél kipróbálni. Alapvetően azt hiszem nem vagyok se egy tolakodó, se egy nagyképű ember, néha talán épp ez a probléma.

  Az élő randikkal és a képekkel kapcsolatban meg teljesen igazad van, épp tegnap kezdett érlelődni bennem ennek a bejegyzésnek a folytatása, így valószínüleg fogok is írni majd az újabb gondolatokról... a csajok meg majd jól leharapják a fejem Laughing

  #3
  szami323
  2010-03-29 13:13:16

  Úristen, ez azt jelenti, hogy 30 olyasmi ember van még Mo-n mint én, erre írta fenti csaj, hogy neki ez kevés. Persze ezt ne vegye senki komolyan, én se hiszem ezt el, ez csak elméleti matematikai megközelítés.

  Egy komoly problémát látok, mégpedig azt, hogy ez (hogy a TOP30-ban vagy) nem derült ki semmiből, max. kérkedtél vele (szándékosan, a kísérlet részeként). A TOP 30-as voltod úgy kéne kiderüljön, hogy ne legyél nagyképű, ne legyél tolakodó, legyél külünleges, tűnjél ki a másik 500 levélíró pasi közül, keltsd fel valamivel az érdeklődését. A legfontosabb a fényképed, utána jön a humor, hogy tudsz-e fogalmazni, vannak-e értelmes gondolataid, nem vagy túl tolakodó, nem akarsz rögtön a szexről dumálni (hihetetlen, de férfitársaink a nemi szervükről küldözgetnek képeket, ezt pont a minap hallottam és elszörnyülködtem). Szóval a Te eszeddel simán ki tudsz tűnni az átlagból, márpedig az kell, hogy neten sikeresen tudj ismerkedni... miért pont téged válasszon 100 jelentkezőből? a matek eredményekért? nem, ez nem érdekli a csajok többségét. A kézilabdáért? ez még annyira se érdekli őket, többségük még uncsinak is tartaná. Az IQ-ért? ez leírva szintén nem hozza lázba őket. Viszont ha jó a dumád, titokzatos vagy, kíváncsi vagy a gondolataira (hadd dumáljon magáról), akkor legalább az kialakul a lányban, hogy ezzel az ürgével (a sok másikkal ellentétben) lehet beszélgetni és még jól is néz ki. A személyes találkozókra nem terjedt ki a teszted, de az is megér egy misét, hihetetlen (de valahol természetes), hogy senki nem úgy néz ki élőben, mint a képen. A hölgyeknél jellemzően van némi súlyfelesleg a képhez képest, illetve esetleg a kép korábban (3-5 éve) készült és már nem pont úgy néz ki. Volt szerencsém az utóbbi időben találkozni néhány netes hölggyel, háááát... izééé... felismertem őket, de a kép sokkal jobb volt. Azért természetes valahol, hogy mindenki a legjobb képeit teszi ki, nem az átlagos képeivel akar pasizni/csajozni.

  A nők nem akarják beérni azzal ami megvan, mindig új és más kell.

  Ez szerintem nem igaz... vagy semmiképpen se általánosítható. Ha szerelmesek igazán, akkor már nem néznek "olyan szemmel" egy másik pasira, legalábbis amíg otthon jól mennek a dolgok... legalábbis nekem ezt mondta hétvégén egy lány. De ahhoz, hogy otthon jól menjenek, mindkét fél szükségeltetik, figyelni kell a másikra, ápolni és fejlszteni kell a kapcsolatot, nem lehet leállni vele... pl. nekem a sok pókerezésre majdnem ráment a kapcsolatom, mert az őt nem vonzotta...

  Az ember meg akartak felelni a kornak, annak amit elvártak tőlük, nem volt ekkora szabadság. Túl sok embert se ismerhettek, hisz a közlekedés nem járt ott mint most, választani a helyi, vagy a szomszéd faluból lehetett. És működött. Válás? Az talán szentségtörésnek számított. 

  Borzalmas világ lehetett női szemmel (mai férfi szemmel is), csúnyán el voltak nyomva. Azért nem volt válás, mert "szentségtörésnek számított", mert a falu mit szólt volna hozzá, mert így voltak nevelve... node miért kéne együtt élnie két embernek, ha nem szeretik már egymást (vagy legalábbis egyik fél nem szereti a másikat)? Miért szenvedjenek egész életükben valamiért, ami nem működik? Lehet, hogy működött valamikor, de ez elmúlt. Nem jobb újrakezdeni akár 30-40-50 évesen is, hátha tud még boldog lenni az ember valaki mással? na, elég zagyvára sikeredett ez a hozzászólás, de most csak erre futja :)

  #2
  Chaar-Lee
  2010-03-03 11:02:15

  Sajnos Orsi nem az a kategória, akit el lehetne hívni randira, vagy csak nekem nincs esélyem nála, vagy neki nincs ideje semmire Frown

  Mi van Orsival ? Őt kéne randira hívnod!

  #1
  Walkman_
  2010-02-22 12:21:23

  Mi van Orsival ? Őt kéne randira hívnod!

  « 1/1 »

  A cél voltaképp mi is?
  A cél, megszűnte a dicső csatának,
  A cél halál, az élet küzdelem,
  S az ember célja e küzdés maga.

  Kapcsolódó bejegyzések
  Login
  Youtube videók
  Friss kommentek

  Eladó Ház Üzlet Ercsi
  Eladó Családi Ház Ercsiben