Forgatás forgatás hátán

Ritkán vannak ezek a napok az évben, amikor pókeres műsor készítésében veszünk részt, de ez a hét most épp úgy alakult, hogy a TV2-vel forgatunk 3 napot, illetve elkezdjük a régóta várt saját műsort is. Szóval van meló dögivel...

Jók ezek a vég nélküli napok, az egyik épp véget érne, de már a másik követi, pihenésre nincs idő. Szombaton Bőcsön voltunk és játszottunk egy tornán, ellenfeleink NB2-es csapatok voltak. 1-et megvertünk, 1-től pedig kikaptunk, teljesen elfogadható eredmény. Persze mindenki hulla lett, és a másnap hajnali téli teremkupán már nem tudtunk teljes létszámban kiállni. Ki is kaptunk sajnos, az utolsó 10 percre teljesen szétestünk, pedig ott még 2 gólos előnyünk volt.

Megállás nincs, egy gyors fürdés után már indultam is összeszedni a forgatás kellékeit és reménykedtem, hogy ne hagyjak semmit Gabiék pincéjében. Ez természetesen nem sikerült, de hatalmas probléma nem volt belőle, mindent tudtunk helyettesíteni Smile. Gödön aztán asztal szerelés és konfigurálás, este fáradt testem megpihentethettem kicsit a medencében és szaunában.

Hétfőn nem vittem túlzásba a pihenést, 5:30-kor már talpon voltam és nekiestem mindent élesbe állítani, elrendezni pár levelet és még vegafutár fejlesztésre is maradt idő. Sajnos a nap hátra levő részével nem lehetett tervezni, mert iszonyat csúszás alakult ki, így éjfél után fejeztük be a napot a 20:00 helyett. Ennyi baj legyen, én ezt még bírom.

Ma megint korán keltem, hogy amit muszáj megcsinálni, azzal legalább tudjak foglalkozni. 10:00-ra pedig bejelentkeztem egy 50 perces masszázsra, ami nagyon jó döntésnek bizonyult. Előtte egy szauna, utána egy szauna és a másfél hónapja felgyült fáradtság el is illant. Remélem pár hétig ezzel kihúzom. Pozitív energiák is érkeznek felém, a végén még egy jó évem is lesz Smile.

Szerda már most tudom, hogy horror lesz, reggel meg kell járnom Győrt, alá kell írnom egy papírt és nem lehet máskor. Forgatás persze szintén lesz, és a csúszásokkal számolva csak éjfékor lesz vége, ami után még egy bontás is van, majd a felszerelés átköltöztetése a Tropicanaba a pénteki saját műsorhoz. Jippi!

Péntekenként végre tudunk jelentkezni a saját műsorral, amit élőben (30 perc késéssel) lehet nézni majd elég sok pókeres oldalon. Első alkalommal egy STT-t adunk le, későbbiekben pedig CG-t tervezünk. Kommentátoraink mellé ha minden igaz Fóris Attila is csatlakozni fog, így személyesen tőle hallgathatjuk majd az érdekesebbnél érdekesebb storykat. Nézzétek majd és persze jöhet minden építő jellegü kritika is!

Chaar-Lee

  A cél voltaképp mi is?
  A cél, megszűnte a dicső csatának,
  A cél halál, az élet küzdelem,
  S az ember célja e küzdés maga.

  Kapcsolódó bejegyzések
  Login
  Youtube videók
  Friss kommentek

  Eladó Ház Üzlet Ercsi
  Eladó Családi Ház Ercsiben