Szopás hegyek, oboa koncert

Hihetetlen, hogy ez pozitív nap után hogy tud egyből egy negatív jönni. Mikor azt hiszi az ember, hogy talán kezdenek jóra fordulni a dolgok, akkor pillanatok alatt kap annyi pofont, hogy a mosolyos az gyorsan eltünjön onnan, ahol korábban megjelent.

Ez a szerda úgy kezdődött, hogy hajnal 3-kor el kellett jönnöm Gödről, mert 6-kor indulás volt betervezve Győrbe, amit gyorsan meg kell járni, elintézni amit el kell, aztán délre visszaérni a forgatásra. Nem volt ez persze olyan egyszerű. Hideg van, a kocsi nem szokott ilyenkor kint lenni, ezért bérelek garázst. Az M2-ön hallok egy puffanó hangot, majd mögöttem fura felhő jelenik meg. Ez meg mi a túró? Ekkor még nem tudtam, csak mikor délben jöttem visszafelé. Nincs fűtés, ellenben a hűtővíz forr, így hajnalban félkómában valami befagyhatott és eldurrant. Remek, nincs elég bajom.

Telefonálgatás, hogy mit is kéne ilyenkor tenni, majd kiderül hogy töltsem fel a tartályt, ha kifolyik szopás. akkor vontatni kell, egyébként meg lehet szerencsém. A szerencse azt jelenti, hogy lehet hengerfejes a motor. aminek a javíttatása nem olcsó, de legalább vhogy hazajutok. Szerezhettem 2 felvétel között 5k-ért fagyállót és öntögethettem a hidegben. Megmaradt, így bevállaltam a hazautat.

Természetes, hogy a 40km utolsó 1km-jén forr fel minden és történik az újabb szopás. Másnap mehetek szerelőhöz és fizethetem ki a gatyámat is. Várom már nagyon.

A lakás projekt is megakadni látszik, ráadásul olyan kérdések merülnek fel, amiknek nagyon nem kellene, szívás ez is. Franc ezekbe a dolgokba, inkább alszok egyet és készülök a holnapi napra, ami persze totál káosz lesz az újabb feladatok miatt, de a probléma azért van, hogy megoldjuk...

Chaar-Lee

  A cél voltaképp mi is?
  A cél, megszűnte a dicső csatának,
  A cél halál, az élet küzdelem,
  S az ember célja e küzdés maga.

  Kapcsolódó bejegyzések
  Login
  Youtube videók
  Friss kommentek

  Eladó Ház Üzlet Ercsi
  Eladó Családi Ház Ercsiben