IV. OPHU tali

Tavaly egész szép létszámban képviseltette magát az Albipoker az OPHU találkozón, idén viszont csak Etc és én mentünk le. Nekem nem volt sok időm beszervezni a többieket, én viszont mindenképp ki akartam mozdulni és a default társaság is tök jó fej, így szívesen mentem, mindent a véletlenre bízva...

Nóri megkért, hogy vigyek zsetonokat és posztót, így a héten közepén beszereztem mindent és bepakoltam a kocsiba. Pénteken elmentem még az irodába a szokásos weekly meetingre, aztán 2-kor pattantam és mentem Etc-ért, majd útba vettük a Várgesztesi Villaparkot.

Sajnos Topin nem tudott jönni, pedig a mi házunkba lett volna, de helyette ott volt Walkman és Mabohai, aki időközben beújította maga mellé Krisztát, aki szintén tök jó fej volt Smile. Trog-Air és Vidrabet került még hozzánk, hamar összebarátkoztunk velük is. Érkezés után egyből meglátogattuk az élményfürdőt és a szaunát, teljesen jó volt ez a kis lazítás, és az étvágyam is megjött. A vacsora nagyon finom volt, de ez elmondható minden étkezésről amit ott költöttünk el. 4-5 féle kajából lehetett válogatni, az egyetlen probléma a pocakunk mérete volt csak, nem tudtunk mindent kipróbálni.

Este aztán az emeleti részen összeraktuk az asztalokat, feltettük a posztókat és a zsetonokat is felcipeltük. Semmi célom nem volt, hogy mit akarok játszani, egyszerüen csak jól akartam érezni magam. Vittem rengetek társast, és az elsőt amit kipróbáltunk az az Aranyások lett. Tetszett ugyan az embereknek, de ők már a pókerre voltak kiéhezve, sok függő Laughing.

Brianék is a mi asztalunkhoz csatlakoztak, valamiért biztosítéknak éreztek engem arra, hogy majd lesz őrült játék. Én meg nem akartam semmi jónak az elrontója lenni, így komoly 5/10-es asztalt nyitottunk, ahol mindig az osztó kérhetett játékot, és lehetett az bármekkora őrültség. Ez nekem nagy előny, pont az én stílusomnak felelnek meg az ilyesfajta játékok. Persze lehet csak beképzelt vagyok a játékommal kapcsolatban, de vagy a szerencse, vagy a tudás mellém állt az este és 6 beülővel sikerült kiszálnom, komoly eredmény. A legjobb játék az a Crazy Nóri volt, ezt reklámozni fogom mindenfelé, bár valami Jokeres megoldással azért én kiegészíteném majd Tongue out.

Sajnos nem bírtam sokáig az estét, 1 óra felé már teljesen kész voltam, így inkább elmentem lefeküdni. Másnap a reggeli után aztán toltunk ismét társasokat, volt Bang!-ezés és Bohnanza (babföldezés). A Bang! vicces volt, mert úgy kezdtem, hogy a renegát sose nyer, így mikor megkaptam ezt a szerepkört, elkönyveltem, hogy nyerni nem is fogok, de vicces lesz a játék. Erre a seriffel heads-up kerültem és a folyamatos mákolásomnak köszönhetően meg is öltem, így történelmi pillanatnak lehettünk tanui. Ezt követően bowling és fürdés következett. Csak a szokásos. A bowling kicsit érdekes volt, lejtett a pálya, de nem csak előre, hanem oldalra is el-elmentek a golyók. A végére azért sikerült egy kört megnyernem, sikerélménygazdaghétvége.

Vacsora után pedig az este fénypontja következett, a 200BB deep verseny. Kicsit paráztam tőle, mert tavaly vagy az első, vagy a második kieső voltam és tudtam, hogy most se fogok a seggemen ücsörögni, robbani fognak a puskaporok és second/third barellek, ami bizony gyorsan a zsetonok elvesztését hozhatja. Nem is lett ez másképp, az első leosztásban vakon hívtam a szokásos, "emelnem kell" felkiáltással, amit rögtön lethreebeteltek. Ezt nem hagyhatom annyiban, így a duplázódott a flopon check-raiset toltam, de a turnön nem mertem tovább hívni, fél óra játékot hagyni akartam magamnak, így zsetonjaim 25% már el is párolgott. A maradék időben amíg bent voltam élveztem a játékot, de egyszer kétszer mikor növelhettem volna zsetonjaimat nem állt mellém a szerencse, pár blöffömet lefülelték, de azért az idióta játékommal zsetonokat is tudtam gyűjteni. Végül egy igazi T7s okozta a vesztem, mert Selindek 650-es emelését 2-en callolták, így 3200-zal all-in kellett mennem, szükségem volt arra a hatalmas potra, de egy AQ-t nem bírtam legyorsulni, így elsőként távoztam.

Nagy lelki törést azért nem okozott az eset, negyed óra már a Dominion partyt toltuk, majd többször elővettük a Coltokat, Remmingtonokat és Winchestereket, amik a Bang! fontos kellékei. Kopival jókat röhögtünk, szerencsés barátomnak 2x is sikerült megmenekülnie a halál markából 2 sör kicsapásával. Vicces körök voltak, és a whisky-cola, sör, bor csak tovább javított a hangulaton. Lényeg, hogy jóléreztem magam nagyon, megérte lemenni! Laughing

Jah, Selindekkel meg megyünk pornót forgatni, de erről majd később Tongue out

Chaar-Lee

  A cél voltaképp mi is?
  A cél, megszűnte a dicső csatának,
  A cél halál, az élet küzdelem,
  S az ember célja e küzdés maga.

  Kapcsolódó bejegyzések
  Login
  Youtube videók
  Friss kommentek

  Eladó Ház Üzlet Ercsi
  Eladó Családi Ház Ercsiben