Spontán napok

Év elején eldöntöttem, hogy kicsit átalakítom az életem, megpróbálom azt, amit az emberek nagy többsége: rendszert vinni a mindennapokba. Jót tesz ez a testnek és léleknek is, nem baj az, ha a bioritmusunk nincs felborulva. Féltem a változástól, mert szeretek néha csak úgy igent mondani dolgokra és hagyni, hogy dolgok csak úgy megtörténjenek...

Áprilisban viszont kezdtem kicsit belefáradni a megszokott kerékvágásba, valamiért fáradtság lett rajtam úrrá. alig vártam néha, hogy az irodából hazamehessek. Lehet csak a tavasz hatása, viszont lehet az is, hogy hiányzott a random az életemből. Így ezt a hónapot kicsit másképp próbáltam, ennek következtében az iroda látogatásom is kicsit szeszélyes lett.

Próbáltam nem nemet mondani a lehetőségekre, hátha valami új és váratlan dolgok történnek majd. Így aztán a lakásban se töltöttem olyan hű de sok időt, 1 hete gyűlik csak a kupi, vagy inkább még mindig nem sikerült elpakolni az 1 hetes kupit Smile.

Így aztán a héten sikerült Construmára mennem, ahol tök jó dolgokkal ismerkedtem meg, kicsit át is szabták az új lakásról kialakított képemet. Az egyik dolog ami nagyon tetszett, bár még nem teljesen látom a benne rejlő lehetőségeket, az a wifis villanykapcsolók és a hozzá kapcsolódó webes programozható felület. Persze első alkalommal szakmai nap volt, így Construma helyett Schmidt lakás lett, ahol Mikivel dumáltunk, meg megnéztük a Felont.

Pénteken pedig Miki hívott, hogy edzés után nincs-e kedvem Gárdonyba menni, vannak ott ismerőseik, Istvánosok és majd jó lesz. A kutyának sincs kedve amúgy edzés után ismeretlen helyre menni, de most más volt a véleményem és persze mentem, így a frissen kapott Dormeo szettemet se tudtam kipróbálni, helyette alhattam hajnal 3-kor egy gyerekágyon. Nem bántam meg azonban az utat, jól éreztem magam és új arcokat is ismertem meg Smile.

Szombaton be se ugrottunk az albérletbe, egyből ismét Schmidt rezidencia, ahol Mátrix nézés volt betervezve. Meghívott vendégként szerepelt még Rizsi (egy másik Schmidt) és Orsi, Mikinek a barátnője. Én már nagyon készültem erre, mert totál fel vagyok csigázva a Mátrix mögött rejlő filozófiai kérdések miatt, egész héten az extrákat (6 DVD) néztem elalvás előtt. Miki aztán az első részt kihagyta és az Animátrix egy részét is, Orsi meg kb ezeken volt. Rizsi és Zoli a Mátrix 2 után hagyott cserben, Rizsinek valami dolga volt, Zoli meg becsajozott közben és randizni ment. Sebaj, Mikivel még mindig meg lehet beszélni majd a dolgokat. Sajnos a 3 végén 1-2 percre elaludtam és már erőnk se volt kitárgyalni a részleteket, de remélem ez is eljön majd. Addig is Rizsinek és Zolinak kiadom kötelező megnézésre a filmet, mert filozofálni vágyom, illetve kíváncsi vagyok a véleményükre dolgokkal kapcsolatban.

Vasárnapra Kopi hívott társasozni, így az ikrektől reggel gyorsan hazaugrottam még a meccs cuccomért, és kimentünk Békásmegyerre. Tök jókat toltunk, volt Clans, Mágus párbaj és vasút építés. Ezután irány a meccs, végül fáradtan az ágyamba dőlhettem...

Chaar-Lee

  A cél voltaképp mi is?
  A cél, megszűnte a dicső csatának,
  A cél halál, az élet küzdelem,
  S az ember célja e küzdés maga.

  Kapcsolódó bejegyzések
  Login
  Youtube videók
  Friss kommentek

  Eladó Ház Üzlet Ercsi
  Eladó Családi Ház Ercsiben