Release party és Várkút

Ismét lezárult egy szakasz, elkészült a release. Nem kell tegnapra megcsinálni feladatokat, jöhet a konszolidáció és az egyéb projektek. Ennek örömére release partyt tartottunk nálam. Hétvégére pedig egy jó kis Elf Tali volt kilátásban sok társasjátékkal, fürdéssel és remek kajákkal.

Természetesen a meghívottak a munkatársak voltak, akiket baromira nem szeretek munkatársnak hívni, hisz ebből még azt a félreérthető következtetést lehetne levonni, hogy dolgozom, esetleg munkahelyre járok, minő borzalom. Mindegy is, a fontos az, hogy játszottunk és a játékokat én magam választhattam meg Smile. Természetesen az első műsorszám a póker volt, mert már oly rég játszottam és a többiek is szerettek volna. Mindegyik fogott már kártyát a kezében, nem volt nagy mutatvány. Eszter vállalta az osztó szerepét és elkezdődött a játék 200BB deepen, hogy legyen mozgástér. Persze a vakokat 5-6 leosztásonként emeltem, sokszor a duplázós módszerrel, mert egy 2 óránál többet azért nem akartunk zsetoncsörgésel tölteni. A játék úgy nézett ki, hogy ontottam magamból a hülyeséget, pofáztam a %-okról és mindig találtam indokot a movejaimra. Volt, hogy előröl eldobtam flopon, mert az Ádámnak ez volt a 3. flop nézése és mivel 30%-ban lesz párja és eddig 2x nem volt, biztos jobb nálam (nyilván az is számított, hogy csak figurás jött az asztalra), ezzel persze totál kiakasztottam őket, mert tényleg volt párja. Szépen összeszedtem a zsetonokat, a végén 2x behúztam az 50-50-et és meg is volt a győzelem, diadalmaskodott a tudás! Tongue out

Ezután Kraghmortát játszottunk, ami ellen volt egy kis tiltakozás Eszter részéről, mert ő már nagyon a beugrót várta. Ettünk, ittunk és közben szorítottuk a lesújtó pillantás kártyákat a térdünk, hónaljunk között, vagy épp az áll és asztal közé helyezve. Lövésem sincs ki nyert, itt ez nem számít. Végül jött a várva várt beugró. Kell hozzá társaság az biztos, de ha valaki nem fél egy kicsit szerepelni, akkor egész jó kis színészi teljesítményt lehet bemutatni. Itt meg is fordult a fejemben, hogy azért színésznek lenni nem könnyű feladat, teljesen ki kell cserélned magad és a szereppel eggyé válni, plusz minden helyzetből kihozni a maximumot, mert ilyenkor nem arra kíváncsiak a nézők, hogyan alszik egy félőrült favágó.

Másnap már Várkútra igyekeztem a XXX. Elf találkozóra. Belegondolni is durva, hogy 15 éve járnak össze az emberek fél évente az ország minden területéről, hogy történetekről és mókás dolgokról beszélgessenek egy kis sör/bor/pálinka társaságában. Egy játék hozott össze minket, amit TF-nek hívnak és lassan 20 éves lesz ez a kezdetben levélben, majd interneten játszható stratégia szerepjáték. A legszebb az egészben az, hogy összekovácsolt minket és ma már senki nem hoz fordulót, senki nem a karakteréről, hanem a saját életéről beszél, a központi téma nem az Olimpia és táp, hanem a barátnők és gyerekek. Gyerekből pedig nem kevés volt, szerintem vagy 10-en is voltak 2-10 éves korosztályban.

Játszottunk Bang!-et mindenféle kiegészítővel, előkerült a Munchkin és mágus párbajból is nyomtunk több kört. Én szombaton bátor voltam és a ragyogó napsütésben levettem a polóm, aminek az lett az eredménye, hogy pár óra alatt olyan vörösre égett a hátam, mint egy frissen sütött homárnak. Egészen estig nem volt ezzel probléma, de az alvást bizony megnehezítette, Blondy horkolása és az égető fájdalom mellett nehezen ment a szuszogás.

Vasárnap aztán ellátogattunk Snoopyhoz, aki még este hazament, mert valami pókerterem börtönbe zárta és szeretné még nem kinyitni a rácsokat. Itt aztán Helgának megkaptam a popsi kenőcsét és a saját kis 4 éves kezével kente szét a vöröslő hátamon. Ezután elmentünk gyógyvízfürdőzni a Demjéni fürdőbe, itt már Kristóf, Judit, Bruti és Angelfire is csatlakozott a társasághoz. A víz egy ideig égetett és a csúzdázás is érdekes élmény volt, de jól éreztem magam nagyon! 13:00 körül átmentünk a szemközti csárdába, ahol Gundel-díjas szakács készíti a remek adagokat és Snoopyval rendeltünk is egy kétszemélyes tálat, amiről a húsok nagy részét megettük, de a körettel nem tudtunk elbánni. Sajnos nekem rohannom kellett, mert 16:00-kor meccsem volt a Siketek Sportcsarnokban, így az Eger-Budapest 40 perc alatt meg is volt. Gyorsan Blondyt hazafuvaroztam, majd a Hungárián még összetalálkoztam Kristófékkal, akik utánam indultak. Vicces.

A meccset kicsit nehezen, de megnyertük, én meg olyan fos voltam mint egy rakás szar. A nap és víz kiszívott, a kaja eltelített. A kapura lövéseim mint a lepkefing, de az irányítással nem éreztem, hogy különösebb gond lett volna. Várom már a 3 napos szegedi tornát, jó lesz végre véres meccseket játszani...

Chaar-Lee

  A cél voltaképp mi is?
  A cél, megszűnte a dicső csatának,
  A cél halál, az élet küzdelem,
  S az ember célja e küzdés maga.

  Kapcsolódó bejegyzések
  Login
  Youtube videók
  Friss kommentek

  Eladó Ház Üzlet Ercsi
  Eladó Családi Ház Ercsiben