Metallica koncert

Egy csöppet hirtelen jött, de ha már a lehetőség adott volt, akkor nem hagytam ki...

Mostanában olyan vagyok, mint a mosott szar. Igyekszem bejárni az irodába dolgozni, mert hát csak pénzből élünk, emellett pedig az új lakáshoz próbálom beszerezni a dolgokat. Egyeztetni kell a festővel, gipszkartonossal, asztalossal és természetesen a villanyszerelővel is. Minden tétel kb kétszer annyiba kerül, mint ahogy én azt gondoltam, de legalább szép lesz a végeredmény. Egyedül az asztalosban csalódtam pozitívan, mert amiket láttam tőle munkák azok baromi szépek és ráadásul még olcsó is. Valószínüleg azért 1-2 dologról le kell mondanom indulásnál, mert nem lesz mindenre pénz. Nyafogás: skip.

Reggelente tehát szakikkal megbeszélés, késő délelőtt és délután iroda, este pedig van még idő a DigiSport-os pókerműsorral foglalkozni. Ez rengeteg telefonálással jár és azért agymunkára is szükség van, mert most először nem csak asztalunkat kérték, hanem szakértőként is résztveszünk a műsorban, így amihez a TV-sek nem értenek (póker), azzal végre mi foglalkozhatunk. Nagyon bizakodva várom a forgatást és az eredményt, mert van rá esély, hogy jó lesz Smile.

A mostani fizikai és lelki állapotomról még annyit, hogy a széteséstől és az új dolgoktól néha teljesen bepörgök és azt hiszik részeg vagyok. Ez volt az irodában is minap, mikor egy érdekes feladatot kaptam, vagy mikor sikerült a 1.5 órás edzésre 70 perces késéssel leérnem a 4.5 órás meeting után és beálltam védekezni meg hetest lőni.

De hát miért is írom ezt a postot? Hát azért, mert pénteken a Metallica koncerten csápoltunk Smile. Rizsi szerdán mondta, hogy megy a koncertre és van még egy jegye érdekel el. Öngól, persze hogy érdekel! Pedig péntek lett volna 2 hete az első nap, hogy a közös projektünkön közösen is tudunk dolgozni, mert eddig komplementerként sikerült működnünk. Én Szeged, beszerző körút, meeting ő pedig Hollandia, tanítás és megbeszélés. De ha eddig nem jött össze a kooperáció, akkor miért pont a Metallica koncert napján? Lett helyette összetartás.

A kapuk 17:00-kor nyitottak, ekkor mi a Jamaica nevű söröző+pizzériában iszogattunk. Elrángattam még az Schmidt Ironmant is, mert az Istvánosoknak ez törzshely állítólag. Itt megismerhettem Rizsi bátyját, meg még jópár embert abból a társaságból. 19:00 felé átsétáltunk a Stadionokhoz, egészen pontosan a Stefániára, majd megláttuk az iszonyat hosszú sort. Azt se tudtuk miért állnak sorba, mert közel távol nem volt bejárat, így fogtuk magunkat és kikerültük őket, haladtunk előre amíg meg nem lett a kapu. Nah itt mi is beálltunk a sorba, de nyertünk legalább egy órát. Rövid motozás után már át is jutottunk az első áteresztő ponton. Itt a sör úgy gondolta, hogy akkor ő nem szeretne tovább bennem maradni, így engedtem a természet hívásának és a többiektől ellesve a közeli bokrokat sikerült meglocsolnom.

Következett a második pont, ahol őrök állták el az utat és nem is akartak tágítani. Feltórlódtak az emberek belül, így nekünk is várakozni kellett. Aztán egyszer csak megnyílt az egyik kapu, majd a másik, és végül ott tartottunk, hogy a 10-ből csak az a kettő őr nem kapott engedélyt, ahol pont mi álltunk. Szerencsére át tudtunk vágni a tőlünk balra esőhöz, akinél bemehettünk. Valami sorsolás döntötte amúgy el, hogy melyik sorok haladhatnak.

A baromi sok ember között elfoglaltuk a helyünket és az előzenekar alatt az átmenő forgalommal kellett küzdenünk. Páran nálunk akartak megállni, néha meg csak simán nagy darab emberek jöttek, akik nehezen fértek el. Aztán némaság, sötétség, várakozás és a kivetítőkön megjelent a Jó a rossz és a csúf...

Elkezdődött! Tolongás, lökdösődés. Ez amit már el is felejtettem egy koncerten és most nem is hiányzott. De a rend hamar helyre állt, megtalálta mindenki a helyét és teljesen kultúrált formában élvezhettük a zenét és látványt. Szeretem a Metallicát, ki ne szeretné. Nem ismerek ugyan tőlük mindent, az új albumról pl csak egy számot, de tök jól éreztem magam. Leszarom, hogy az Index lehúzta őket, nekem akkor is hatalmas élmény volt. És lehet, hogy most csalódást okozok, mert többet nem fogok írni a koncertről, csak azt hogy qrva jó volt és hogy inkább hallgassátok meg ti is az alábbi számokat! Laughing

Chaar-Lee

  A cél voltaképp mi is?
  A cél, megszűnte a dicső csatának,
  A cél halál, az élet küzdelem,
  S az ember célja e küzdés maga.

  Kapcsolódó bejegyzések
  Login
  Youtube videók
  Friss kommentek

  Eladó Ház Üzlet Ercsi
  Eladó Családi Ház Ercsiben