Végre egy kis kikapcsolódás

Megint belecsúsztam abba, hogy nincs hétvége, csak rohangálás, így mikor Adri felajánlotta, hogy menjek Szegedre a diploma koncertjére, akkor gondolkodás nélkül igent mondtam. Ki akartam már szakadni Pestről, új embereket megismerni, kicsit lazítani és jól érezni magam.

Egyedül kicsit féltem lemenni, ki tudja mi vár szegény énemre, ezért kértem Snoopyt is hogy jöjjön, de tudott olyan érveket mondani, amik meggyőztek arról, hogy ő mégse fog. Melóból hazarohanva, közben még az épp darabokra szedett lakást megnézve és a tapétást is meglátogatva 2 óra csúszással elindultam. Ekkor már kezdtek gondolatok is megfogalmazódni bennem arról, hogy mire is számíthatok Szegeden...

Odalent nem Adri fogadott, hanem anyukája és tesója. Gyors bemutatkozás, táska ledobása és irány a koncert. 45 perces előadás, 4-5 darabbal, de én nem értek a zenéhez, nem tudom pontosan leírni milyen volt. Nekem tetszett, a bírák azonban csak 4-est adtak. Fényképeznem nem nagyon szabadott, nehogy megzavarjam az előadást, így levegőt is csak nagyon óvatosan mertem venni Smile.

Este aztán buli következett koktélokkal, szendvicsekkel és zenével. Persze csak Ágit, Veronikát és most már Petit ismertem, így kicsit idegen volt a környezet, sok csajjal. Petinél kötöttem ki, akitől tanultam koktél keverést és a pirosat már mindenkinek én raktam a koktéljára. Hamar kiötlöttem pár okosságot és megtanítottam Petinek, mutattam neki jeges trükköt, szívószálas szobrászatot és Fradis koktélt. Kicsit meg voltam szeppenve, de végülis jól éreztem magam. Ágival és Veronikával is dumáltam tök jókat, Adrival persze nem sikerült, mert neki a vendégekkel kellett foglalatoskodnia. Nem is baj, volt még pár napom.

A hátra lévő napok a punnyadásról szóltak csak, beszélgetések, film nézés, mozi, séta, füvészkert és társasozás. Jó kis hosszú hétvége volt, remélem lesz még jópár ilyen, rámfért már...

Chaar-Lee

  A cél voltaképp mi is?
  A cél, megszűnte a dicső csatának,
  A cél halál, az élet küzdelem,
  S az ember célja e küzdés maga.

  Kapcsolódó bejegyzések
  Login
  Youtube videók
  Friss kommentek

  Eladó Ház Üzlet Ercsi
  Eladó Családi Ház Ercsiben