Fényképezés

Ismét rengeteg idő telt el, közben beütött a hőség is, így az ember fordulatszáma kicsit visszaesik és csak punnyad. Velem is valami ilyesmi történt, a melóban keveset voltam, de az országban azért utazgattam kicsit. Szeged, Felgyő, Nova és hétvégén jön Paks és Mecsek (Csepegő sziklák). Ilyenkor persze előkerül a fényképező és az ember vadul kattintgat.

A kattintgatás mellett elkezdtem a tekerőt is tekerni, így nem csak az automata módban, hanem manualban is kipróbáltam néhány dolgot és rájöttem, hogy nincs is olyan rossz gépem a compactok között. Elkezdett érdekelni, hogy mi az az ISO, záridő, fehéregyensúly és pár dolog még ami fényképezéssel kapcsolatos. Olvasgattam néhány cikket és tervezem 1-2 segédeszköz beszerzését is.

Rengeteg érdekes témát láttam az elmúlt hetekben és sokszor sajnáltam, hogy nem tudom olyan módon megörökíteni, ahogy én azt szeretném. Tanulás jelleggel azt találtam ki, hogy a Népligetben többször is végigmegyek csak 1 adott témára koncentrálva és próbálom azt minél színesebben bemutatni. Így várhatóan egyre több kép lesz itt az oldalon és igyekszek majd nem minden szemetet, csak az igazán jó képeket feltenni. Most viszont ömlesztve kaptok az elmúlt hetek eseményeiből.

20100703_szeged_viztorony
20100710_nova_aratofeszt
Chaar-Lee

  A cél voltaképp mi is?
  A cél, megszűnte a dicső csatának,
  A cél halál, az élet küzdelem,
  S az ember célja e küzdés maga.

  Kapcsolódó bejegyzések
  Login
  Youtube videók
  Friss kommentek

  Eladó Ház Üzlet Ercsi
  Eladó Családi Ház Ercsiben