Fogyókúra

100 nap alatt 10 kg

Lassan vége a nyárnak, indul ismét a malomkerék. A csapongó létformának vége, a rend és kiszámíthatóság hónapjai következnek. Az új barátnő mellett persze az ember mindig felszed pár kilót, így most vehetem elő ismét a fogyókúrás kajákat.

Nyáron 2 hónapon keresztül tisztítókúrát toltam, ami azt jelentette, hogy nem ettem húst. Elsőre kicsit rémisztőnek tünt a dolog, de rájöttem, hogy kis odafigyeléssel és tervezéssel kivitelezhető ez a fajta étkezés. A jó kis Amadeusos kajákról le kellett mondanom, helyette teljesen új ételeket ismerhettem meg, és rá kellett jönnöm, hogy azért hús nélkül is lehet finomakat enni.

Az odáig rendben is volt, hogy megváltozott az étkezésem, de a testemmel nem az történt, amit az emberek nagytöbbsége vár. Ez idő alatt híztam ugyanis 6-8 kilót, ami valószínüleg a rendszertelen és sokszor késői étkezésnek köszönhető, illetve annak, hogy se kézilabda se squash nem volt a nyáron.

Augusztus 20. körül a Face The Pro egyik forgatása előtt mérlegre álltam és a tükörben is szemügyre vettem magam és sajnos meg kellett állapítanom, hogy megint egy hájas disznó vagyok hatalmas belekkel. Az elhatározás egyből megszületett, 2010 végére le kell fogynom 80-83 kg közé és azt tartanom is kell. Így azt találtam ki, hogy egyrészt nyomon lehet követni ezt a próbálkozást itt az oldalon, illetve fogadni is lehet a bátraknak. 1:1-ben lehet fogadni ellenem, max 10.000 huf erejéig, egészen addig, amíg a megrakott tétek nem haladják meg a 100k-t.

A fogadás akkor sikeres, ha 2011 szilveszterkor sikerül 83 kg alatt mérlegelni és január folyamán minimum 20 nap is  kevesebb vagyok mint 83 kg.

Az eddigi grafikon itt látható:

Chaar-Lee

  A cél voltaképp mi is?
  A cél, megszűnte a dicső csatának,
  A cél halál, az élet küzdelem,
  S az ember célja e küzdés maga.

  Kapcsolódó bejegyzések
  Login
  Youtube videók
  Friss kommentek

  Eladó Ház Üzlet Ercsi
  Eladó Családi Ház Ercsiben