Horvátország, Rab sziget II.

Este egy pillanatra elállt az eső, de ez nem tartott sokáig és egészen hajnalig esett. A kedvemet kicsit elvette, de aztán ébredés után rájöttem, hogy egy kis napsütés és olyan jó idő lesz, hogy öröm lesz a tengerparton süttetni a hasunkat :)

A társaság elég hamar összeismerkedett, igazából csak Tibi volt ismeretlen Blondynak és Snoopynak, de kiderült még lefelé, hogy Blondy törzshelye, a Megálló Petra apukájának az egyik barátja üzemelteti és arra is rájöttek, hogy természetükben és horoszkópukban is megegyeznek.

Fogtuk hát a matracot, a pokrócokat a friszbiket és a röplabdát és elindultunk a tengerre. Természetesen velünk tartott az 5 literes sörös hordó is, mert a parton biztos megszomjazunk majd. A víz első körben hideg volt, de hamar megszoktuk és az idő múlásával a parthoz közel már forrónak tünt. Jól éreztük magunkat és az egész napot elba**tuk a parton.

Toltunk egy kis ebédet is, ilyen sültkrumpli és apró halacskák kisütve típust. Blondy meg teljesen kész volt, hogy ez mekkora király és hogy csináljunk róla "szar az élet" fotókat. Tudni kell 35 éves barátunkról, hogy valamikor a 80-as évek végén a 90-es évek elején volt utoljára külföldön és ide is alig tudtuk lerángatni. Persze élvezte aztán a tengert Smile

Este aztán jött a szokásos balfaszkodós jelenet. Petra kicsit előbb ment vissza a lakókocsihoz, mi pedig nem vettük észre az otthagyott röplabdát, vagy menet közben lenyúlták, de a lényeg hogy nem vittük fel. Ezt aztán hajnal 5-kor meg is kérdezte tőlem, mikor felébredtünk a viharban, hogy merre van a labda. Tök szarul éreztem magam, alig bírtam visszaaludni a gondolattól, hogy az 1x használt vadi új labdát elhagytuk. Ő kiment még pisilni és meg mondtam neki, hogy hozza be a nadrágomat az esőből, mert el fogja vinni a szél, hisz az összes csipeszt lenyúlták előlem a többiek. Természetesen már nem kellett behozni, magával ragadta a vihar. Egyik kedvenc nadrágom volt, csak abban reménykedem, hogy jó messzire repült és nem a mellettünk húzódó mocsaras tök büdös elvezető csatornába pottyant bele.

Chaar-Lee

  A cél voltaképp mi is?
  A cél, megszűnte a dicső csatának,
  A cél halál, az élet küzdelem,
  S az ember célja e küzdés maga.

  Kapcsolódó bejegyzések
  Login
  Youtube videók
  Friss kommentek

  Eladó Ház Üzlet Ercsi
  Eladó Családi Ház Ercsiben