Horvátország, Rab sziget III.

Azért, hogy ne legyen olyan "unalmas" a Rab sziget, kitaláltuk, hogy ne csak a lakókocsinktól 70m-re lévő tengerpartra menjünk ki, hanem nézzünk meg más helyeket is. Így erre a napra egy olyan öbölre esett a választás, ahol kevesen vannak, mert csöppet eldugott és hosszú sétával lehet odajutni, de emellett szép.

Szedtük tehát a cokmókunkat és autóba ültünk. Negyed óra autózás és ugyan ennyi séta után meg is volt a hely. A szél kicsit fújt, így a polifoamokat kisebb sziklával tudtuk csak a homokon tartani. A víz se volt annyira kellemes mint tegnap, de azért hamar megszoktuk.

Mivel a szomszéd kertje mindig zöldebb, ezért úgy döntöttünk, hogy 100-200m séta a tengerben és átmegyünk egy másik partra, hátha ott jobb lesz nekünk. A caplatás közben néha vizinövények támadtak meg, egyszer meg egy igazi felfújható minicsónak bukfencezgetett felénk. A másik parton aztán kiültünk a napos sziklára és elvoltunk, élveztük a semmit tevést.

Visszajövetel után a mi partunkon is kifeküdtünk a napra, de ez nem tarthatott sokáig, mert Snoopy segge be volt sózva és mondta, hogy menjünk fel a közeli hegyoldalra és nézzünk szét onnan. Így tettünk. Ott aztán láttunk meredek szakadékokat, érdekes sziklákat és Snoopy 92x zoomja behozott a távoli nudista strandról néhány cicit. A képeket tőle kell elkérni Tongue out.

Ezen a napon viszonylag hamar hazaértünk, így jutott idő egy kis enyhén csípős paprikás krumplira, amit én készítettem el ismét csak a megérzéseimre hagyatkozva. Azt mondták egész finom lett Smile. Este bementünk még a városba, mert másnap hajóútra készültünk. Itt volt jegyfoglalás és nézelődés, Blondy ismét rájött, hogy kár lett volna ezt az élményt kihagyni.

Chaar-Lee

  A cél voltaképp mi is?
  A cél, megszűnte a dicső csatának,
  A cél halál, az élet küzdelem,
  S az ember célja e küzdés maga.

  Kapcsolódó bejegyzések
  Login
  Youtube videók
  Friss kommentek

  Eladó Ház Üzlet Ercsi
  Eladó Családi Ház Ercsiben