Horvátország, Rab sziget V.

Előző nap nagyon beleszeredtem a búvárkodásba, így megint kicsit izgatottan keltem reggel. Erre napra ismét egy nem annyira látogatott rész, a Snoopy part volt betervezve. Ezt persze csak ott tudtuk meg, hogy Snoopy itt minden, a partól kezdve a vízi röplabda hálón át egészen a Snoopy fagyikehelyig.

Az indulás kicsit későbbre sikerült mint szerettük volna, de azért a kocsit is le tudtuk tenni és igaz, hogy kicsit sziklás és erdős részen, de találtunk helyet. Itt volt a parttól nem messze egy kis sziget, ahova terveztük kiúszni és ott körülnézni. Egyből elő is kaptam a felszerelést és mentem le a vízbe. Nah az eddigi leghidegebb víz itt volt, de én most ezt az adrenalin löket miatt nem vettem észre.

Felhúztam a zoknit, majd a békatalpakat és a pipát is szépen előkészítettem. Jól megköpködtem a belsejét, ahogy Tibitől láttam, minden adott volt egy jó kis búvárkodáshoz. Azt basztam csak el, hogy a talpakkal megint nem tudtam közlekedni rendesen, így ha a víz mélyebb volt mint 2 méter, akkor parázni kezdtem, mert nem tudok a vízben lebegni megigazítani a maszkot, vagy elmúlasztani a lábujjam görcsölését. Így aztán tettem egy próbát, hogy Tibi után ússzak, de feladtam, nem bírtam a távolsággal, mélységgel és széllel. Maradtam a part mentén volt itt is látnivaló.

Mikor meguntam, Snoopyval ismét friszbizni kezdtünk, és új rekordot állítottunk fel. 22 dobás-elkapásig mentünk el. Kis szieszta a parton és bátorság gyűjtés. Kitaláltam, hogy békatalpak nélkül megyek majd ismét, így ha gáz is lenne, úszni még fogok tudni Smile. Tibivel nekivágtunk és igaz hogy lassan, de átjutottam a szigetig. Itt aztán megmutogatott tök érdekes helyeket, meg összetört egy sünt, amire pár másodperc alatt csomó hal gyűjt össze és elkezdték megenni. Nah pontosan így szigonyoztunk volna rájuk, ha nem lett volna szél, de most sajnos ez a program kimaradt.

Chaar-Lee

  A cél voltaképp mi is?
  A cél, megszűnte a dicső csatának,
  A cél halál, az élet küzdelem,
  S az ember célja e küzdés maga.

  Kapcsolódó bejegyzések
  Login
  Youtube videók
  Friss kommentek

  Eladó Ház Üzlet Ercsi
  Eladó Családi Ház Ercsiben