Elindult a bajnokság

Tavaly baromi szép menetelést sikerült a MAFC-cal bemutatnunk, gyakorlatilag a bajnokságot az első meccstől az utolsóig vezettük, mindig csak egy hajszállal a Fradi előtt. és az év utolsó meccsén az utolsó 1 percben sikerült elveszítenünk. Nem volt jó érzés, sokáig elég letört volt mindenki. Érthető.

Idén viszont új bajnokság, most már Fradi nélkül, minden esélyünk megvan, hogy egy osztállyal feljebb lépjünk.

Augusztus végén kezdődtek az edzések, kezdteben futással, majd jöttek az erősítő gyakorlatok, majd a héten már végre labdát is vettünk a kezünkbe. Tudom, hogy az edzőtábor fontos dolog, de igen csak meg tudja kínozni az embert, nekem meg a labda, olyan mint valami drog, ha nálam van, nem szívesen adom oda másnak Wink.

Én tavaly nagyon rákaptam a győzelem ízére, ezért idén baromi nagy lelkesedéssel várok minden meccset. A csapatunk összeérett és remélem a többiek is ugyan annyira éhesek mint én. A mai nap aztán ki is próbáltuk magunkat, kicsit foghíjasan, meg csipával a szemünkben álltunk ki, mert így a suli kezdés elején, meg hajnal 8:45-kor nem mindenki érhető el.

A meccset eldöntöttük a 10. percben, amikor 9-2-re vezettünk, egy olyan csapat ellen, aki általában a bajnokság első felében szokott szerepelni. Jó volt a védekezés, mentek a lerohanások. Utána kicsit visszább vettünk, meg itt egymás után én úgy emlékszem, hogy 5 helyzetet hagytunk ki, így a félidő 18:7 a mi javunkra.

Aztán jött amitől féltem. Jellemző a csapatokra, hogy a nagy előny kényelmesebbé teszi a játékot, és ebben az osztályban sajnos az öregebb csapatokat ilyenkor a bírok is segítik. A játékos meg olyan, hogy amikor sérelem éri, akkor felmegy a pumpa és ez kihat a csapatra is. Néha én is begőzölök, de már korántsem olyan sűrűn mint régen. Azt hiszem amióta a MAFC-ban játszom irányítot, a játék intelligenciám elég sokat fejlődött, már nem az az áthámozom magam az ellenfél fél csapatán és gólt lövök játékos vagyok, hanem egy irányító, aki nem csak a labdákat osztja le, hanem gólt is tud lőni. Jó érzés Smile.

Nagy lelkesedésemben csináltam is kézilabda csapatunknak egy oldalt, ahol meg lehet majd nézni a játékosokat, eredményeket és még pár infót. Lesz egy rövid elemzés minden meccsről és ha megkapom a jegyzőkönyveket, akkor pontos góllövő és sárga/2 perc statisztika. Akinek esetleg kedve van élőben nézni ilyen pörgös kézilabda meccseket, azoknak csak javasolni tudom, hogy jöjjenek le párat megnézni, mert idén könnyen lehet, hogy bajnokok leszünk, remélhetőleg pontvesztés nélkül. Belépő természetesen nincs, minden meccs ingyenes Wink

http://mafchandball.com

Chaar-Lee

  A cél voltaképp mi is?
  A cél, megszűnte a dicső csatának,
  A cél halál, az élet küzdelem,
  S az ember célja e küzdés maga.

  Kapcsolódó bejegyzések
  Login
  Youtube videók
  Friss kommentek

  Eladó Ház Üzlet Ercsi
  Eladó Családi Ház Ercsiben