Meló és kézilabda

Jelenleg ez a két dolog maradt, amivel le tudom kötni magam, így teljes erővel az alábbi dolgokra próbálok koncentrálni. A melót azért kell tolni, hogy legyen pénz, meg projektből amúgy is van kismillió. A kézilbadához idén meg megint sok kedvem van, mert összejött egy jó csapat és bajnokságok akarok/unk nyerni.

Múlt héten a többiek előadást tartottak az elmúlt hónapokban fejlesztett rendszerről, aminek tegnap volt az értékelő megbeszélése. Azt mondta mindenki, hogy baromi jól sikerült, én meg csak bólogatni tudtam, mert nem voltam a helyszínen. Most, hogy már nincs nyár kicsit többet tudok én is vállalni ebből a projektből. Kicsit fura, mert nem a tőlem megszokott sebességgel tudok dolgozni, a környezet ugyanis JAVA. A feladatok viszont érdekesek, szóval csinálom szívesen.

Hétfőn befejeztem a Test Tool-nak az írását, amivel majd különböző grafikai elemeket és javascriptben írt native controlok tesztelését lehet elvégezni. Kiváncsi leszek, hogy mennyire fogják ezt használni, mert egy baromi fontos tool a projekt átadás szempontjából, viszont tesztelni senki se szeret Smile

A tegnapi nap egyébként elkezdtünk átállni a PMS-re, így hétvégén megint fejlesztgettem és beépítettem csomó google chartot. Baromi látványosak és teljesen más megvilágításba tudjnak helyezni 1-1 projektet. Mivel többen fogjuk használni, ezért tegnap megtartottam az első előadást belőle, aminek a végére azért a többiek kicsit elkalandoztak, meg néha nyomogattak előre, mert nem bírták megállni, hogy az egyes linkeket ne kattintgasság össze vissza. A végén viszont kaptam a dícséretet, tehát az első teszten átment, használhatónak találják. A többi majd eldől hamarosan.

16:00-ra meg szaladhattam már a Lurdyba, mert megint mindenki egyszerre találta ki, hogy TV műsort akar csinálni és kamerás pókerasztal kell neki. Talán ez a biznisz is végre beindul Smile. Részleteket megint nem akarok még mondani, mert amíg nem tuti a szponzor, addig a műsor se.

Mielőtt befejezhettük volna a megbeszélést, már hívott Viktor, az edzőnk, hogy sajnos a mai napon nem tud jönni edzést tartani, így tartsam meg én. Néha jó érzés ez is, amikor kicsit más sablonra, az én elgondolásaim szerint edzhetünk. Mindig próbálok egy kis újdonságot és motiváló dolgot beletenni (pl: nyomatok csomó fekvőt a társasággal a hibák esetén). Meglepetésemre 27-en jelentünk meg edzésen, amibő simán lehet 2 csapatot is összerakni, így kicsit bajban voltam. Mivel játékos bemelegítést terveztem, a feladat már megvolt a fejemben, csak ki kellett egészíteni, hogy ennyi játékos ne 2 kapura, hanem 4-re játszon. Szerintem jól sikerült, meg egy új játék mindig varázslatos. A későbbiekben az volt kiadva, hogy gyakoroljunk figurákat, így a nem igazoltakat a másik télfére küldtem lövöldözni, mi pedig elkezdtük részletesen átvenni a figurákat. Gyakorlatilag a második előadásomat tarthattam meg a nap folyamán, csak itt az izzadás mellett a torkom is bekrepált a sok ordibálástól, hogy mindenki halljon.

Megvannak a Marrakeshi repjegyek, szóval okt. 12-19: irány a sivatag! Tongue out

Chaar-Lee

  A cél voltaképp mi is?
  A cél, megszűnte a dicső csatának,
  A cél halál, az élet küzdelem,
  S az ember célja e küzdés maga.

  Kapcsolódó bejegyzések
  Login
  Youtube videók
  Friss kommentek

  Eladó Ház Üzlet Ercsi
  Eladó Családi Ház Ercsiben