Pókermilliomos 2

A BPO után nem telt el sok idő, és ismét a Tropicana Kaszinóban kötöttünk ki. Most 4+1 nap forgatás, azaz időm megint nem sok van, ezért nem is tudtam írni mostanában. A műsor viszont jó, és annyira megszakadni se kell, így élvezetes a forgatás. Most először érzem azt, hogy a magyar TV is eljutott arra szintre, hogy élvezhető pókerműsort készítsen.

Nyilván van pár dolog amit én másképp csinálnék, de egyrészt nem vagyok TV-s, másrészt nem az én feladatom, hogy ezekről döntsek. Minden esetre az élő komment szerintem akkor se szerencsés.

Begával jól elvagyunk itt, ő rögzít, én meg felügyelem a dolgokat. Elpoénkodunk, én néha elbaszom a rögzítést, így úgy döntöttünk, hogy inkább maradok most a kontrol monitorok mellett. Amikor épp van egy kis lelki erőm, akkor azért fejlesztek is kicsit Javaban és PHP-ben, mert már nincs sok nap az évből és el kell készülnöm jó pár dologgal.

Mára ennyi, mert mindjárt kezdődik a 2. etap a mai napon és még fel kell készülni. A műsort meg majd tessék nézni, szerintem lesz benne pár érdekesség Tongue out

Chaar-Lee

  A cél voltaképp mi is?
  A cél, megszűnte a dicső csatának,
  A cél halál, az élet küzdelem,
  S az ember célja e küzdés maga.

  Kapcsolódó bejegyzések
  Login
  Youtube videók
  Friss kommentek

  Eladó Ház Üzlet Ercsi
  Eladó Családi Ház Ercsiben